23 oktober, 2011

Om söndag och solen

Trots en lyckad resa igår kändes det fantastiskt att få sovmorgon med vetskapen om att jag inte har en enda tid att passa idag!
Frukosten åt vi allihopa tillsammans, vilket inte sker annat än på helgerna här i huset, vilket gör att trots utspillda mjölkglas och smulor över hela golvet är väldigt uppskattat och mysigt!

Sen begav sig de stora till hästar och kompisar och vi tog med de minsta på promenad i underbart väder och hittade både ihåliga träd, fäll färdiga hus som en gång i tiden varit jättefina, och gjorde fint på min farmor och farfars grav. Max cyklade på nya cykeln och Loppan sov sig genom hela utevistelsen.
Sen bjöd vi in oss själva på kaffe hos bästa grannarna! Man får inte vara dum!

Nu puttrar kalopsen på spisen och Johans pannacotta väntar i kylskåpet till dessert.
Jag ska åka ut och titta en sväng på tävlingarna som är idag ute i stallet medan Johan och pojkarna ska se en match på teven under eftermiddagen.
Sen väntar middag, (alla tillsammans igen helt otroligt), och en lugn skön kväll får avsluta denna ganska hektiska vecka på bästa sätt!









1 kommentar:

  1. Vilken härlig söndag, precis så ser du här idag också. Vi var och hämtade en ny ponny till julia igår, hur gick det för er ? skulle ni oxå hämta en ponny ? :)

    Mvh Marie

    SvaraRadera